Ingatlan Szeged

Szegedi ingatlanok, eladó lakások, ingatlanirodák

Golden Gate Ingatlaniroda - Ingatlanközvetítés, albérletközvetítés, hitelügyintézés, értékbecslés, és minden ami ingatlan Szeged és Csongrád megye területén.

Golden Gate Ingatlaniroda


Ingatlan értékbecslés
- 17 év szakmai tapasztalata a vagyonértékelés területén.
- Értékbecslés pénzintézetek, vállalatok, magánszemélyek részére.
- 9 fő szakértőnk garancia a gyors, pontos munkára.

Ingatlanközvetítés
- Csupán 2 % + ÁFA a közvetítői díj.
- Nem kérünk kizárólagosságot.
- Nincs előzetes költség, nyilvántartási díj.
- Ingyenes tanácsadás, hitelközvetítés.

Hitelügyintézés
- Ingyenes, teljes körű, banksemleges hitel- és támogatás-ügyintézés
- 20 pénzintézet hitelkonstrukcióiból választjuk ki az Önnek legkedvezőbb megoldást!

Limit Ingatlaniroda


Családi vállalkozásként működő irodánk immár 10 éve ingatlanok széles választékával áll szíves rendelkezésükre. Kínálatunkban elsősorban szegedi és szeged környéki ingatlanokból válogathat. Amennyiben további információkra van szüksége a megtekintett ingatlanokról, kérjük forduljon bizalommal irodánkhoz. Ügyfeleinknek TELJES KÖRŰ SZAKMAI ÜGYINTÉZÉST, VALAMINT DÍJMENTES HITELÜGYINTÉZÉST biztosítunk.

Lakástól a telkekig, tanyáktól a nyaralókig, irodáktól a vállalkozási tevékenységekre alkalmas telephelyekig számos ingatlan közül választhat nálunk. Megbízható, diszkrét, gyors ügyintézés.

Ingatlanügyeik korrekt lebonyolításában igény szerint a cégünkkel szorosan együttműködő ügyvédi iroda vállalja a szükséges ügyintézést, okiratszerkesztést, jogi képviseletet.

Agenda4 Ingatlaniroda


Új és használt lakóingatlanok, telkek forgalmazására és közvetítésére specializálódunk. Tevékenységünket elsősorban Szegeden és vonzáskörzetében végezzük.

Ügyfeleinket felkészülten, professzionális módon képviseljük, teljeskörű ügyintézést biztosítva. Célunk, hogy ügyfeleink az eredményeink miatt maguk válasszanak minket. Munkatársaink tapasztalt tanácsadók, akik naprakész információkkal állnak az Ön rendelkezésére.

IngatlanCafe Szeged Ingatlaniroda


A LÁT-LAK Bt szegedi ingatlanok adásvételével, és bérbeadásával foglalkozik elsősorban Szeged területén. Az általunk közvetített ingatlanok részben új társasházi lakások, részben épülő társasházak, részben használt ingatlanok. Több mint 7 éve foglalkozunk ingatlanközvetítéssel, de e mellett ügyfeleink számára ingyenes hitel ügyintézést és biztosításkötést is végzünk. Az ingatlanközvetítésre megkötött megbízási szerződéseknél a megbízó igényeihez alkalmazkodunk, mind a megbízási díj, mind a megbízás tartalma tekintetében. Az általunk kínált ingatlanokról terjedelmes fényképes adatbázissal rendelkezünk, amely lehetővé teszi számunkra, hogy irodánkban az érdeklődő az általa megvásárolni kívánt ingatlanról, valamint az adatbázisunkban szereplő valamennyi ingatlanról valósághű képet kapjon. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy érdeklődőinknek nem kell valamennyi, a neki megfelelő paraméterekkel rendelkező lakást megtekinteni, a várost végig járni, hanem csak azokat amelyek bemutatásunk alapján igényeinek megfelelhetnek.

SzegedIng Ingatlaniroda


Társaságunk elsősorban Szegeden és környékén foglalkozik ingatlanok értékesítésével, bérbeadásával, lakóingatlanok kezelésével.

* használt és új építésű ingatlanok mellett garázsokat, irodákat, üzleteket, vendéglátóipari egységeket, projekteket, ipari és fejlesztési területeket, építési telkeket is kínálunk,
* az olcsó garzontól a luxusingatlanokig minden megtalálható választékunkban,
* regisztrált ügyfeleink számára folyamatosan keressük a megfelelő ingatlant,
* megbízható, diszkrét, gyors hitelügyintézés.

Klasszikus Otthon Ingatlaniroda


Cégünk az Ingatlan Park Kft, mint az Otthon Centrum franchise partnere 2005 őszén kezdte el működését a városban. Az irodánkban 14 szakképzett tanácsadó áll az Önök rendelkezésére a lakásvásárlás összetett, nehéznek tűnő, ám annál izgalmasabb feladatában. Nagyobb városainkban az ingatlant eladók és vásárlók közel 30%-a már a szakértelmet, a megbízhatóságot, a pontosságot és a kényelmet választja. Ön élete egyik kiemelkedően fontos döntése előtt áll. Engedje meg, hogy ajánlataink révén végigkalauzoljuk Önt Szeged város ingatlankínálatában. Irodánkban a hitel-tanácsadást és ügyintézést a Hitel Center munkatársa díjmentesen végzi, aki 18 bank több mint 50 termékét kínálja. Reméljük, hamarosan Önt is elégedett Ügyfeleink között üdvözölhetjük!

OC Ingatlaniroda


Ingatlan Tanácsadó Program: A Latifundium Ingatlaniroda egyedülálló módszert dolgozott ki annak érdekében, hogy meggyorsítsa ügyfelei ingatlan-eladását, illetve megkönnyítse az ingatlankeresést.Az Ingatlan Tanácsadó Program létrehozásával, kiterjedt taghálózat kiépítésével lehetőség nyílt arra, hogy a keresleteket és kínálatokat hatékonyabban tudjuk összehangolni, ezáltal Önnek egyszerűbb és gyorsabb legyen ingatlant eladni vagy rátalálni a megfelelő otthonra.

Használja ki az ITP hálózat nyújtotta előnyöket !

Latifundium Ingatlaniroda

ETR | Pick | Plaza | Pizza | Térkép | Mozi | Irányítószám kereső | Állás | Okmányiroda | Hotel | Halászlé | Ingatlan | Weather Szeged